Skriðuklaustur. Voces Thules perform in the ruins of Skriðuklaustur-monasterySkriðuklaustur, Voces Thules syngja í klaustri!

Voces Thules did perform at the festival Ormsteiti in Skriðuklaustur, East Iceland on Sunday 21st of August. custodia apple in pelle iphone 8 plus iphone 7 custodia trasparente It was quite spectacular for the group to sing in the ruins of the monastery in Skriðuklaustur during a service. custodia iphone 8 adidas custodia iphone 6s vans custodia per iphone 6 gucci Voces Thules does not know for sure how long time there has passed since someone did sing Icelandic medieval Church music in that place in a ceremony. cover iphone custodia 2864 custodia iphone 6 particolari custodia iphone 8 plus maria It could be for the first time in more than 500 years. custodia guess iphone 6 plus Who knows? The Monastery was closed down in the year 1552 when Icelanders changed their religion from Catholicism to Lutheran. custodia iphone 6 mare custodia iphone 8 plus cartoni custodia cellulare iphone 4s The picture shows Lára G. custodia iphone ulak Oddsdóttir, pastor in Valþjófsstaður and David Tencer in the order of Kapúsína-monks in Iceland and Voces Thules in the ruinsog the Skriðuklaustur- monastery.Voces Thules komu fram við lok hátíðarinnar Ormsteiti á hinu sögufræga Skriðuklaustri í Fljótsdal 21. custodia iphone 6s fendi custodia nillkin iphone 7 custodia apple in silicone iphone 6s ágúst. custodia iphone 6s silicone rosa iphone 8 custodia a libro custodia pellicola iphone 7 custodia iphone 7 per ragazze Bæði voru flutt veraldleg lög á tónleikum við safnið að Skriðuklaustri en einnig sungin messa í rústum munkaklaustursins á Skriðuklaustri. custodia verticale da cintura per iphone se custodia antiurto iphone x Voces Thules hafa ekki heimildir um hvenær síðast var sungin miðalda, íslensk, messutónlist úr tónlistararfinum, á þessum stað. custodia ricaricabile iphone 6s custodia iphone 7 verde custodia iphone x per moto Kannski hefur það ekki verið gert frá því klaustrið var lagt niður árið 1552 við siðaskiptin, hver veit? Sr.

Published by

vocesthules

Voces Thules is a icelandic music group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*