Thingvellir Church ConcertÞriðjudagskvöld í Þingvallakirkju

Voces Thules gave a Church concert in Thingvellir-church July 5th 2011. custodia mare iphone 8 plus custodia iphone 6s dragon ball custodia in silicone per iphone 8 7 blu cosmo custodia iphone 6s con vetro carica batteria custodia iphone 6 The Concert was a part of a program “Tuesdays in Thingvellir – Church” which has become quite popular. custodia da braccio iphone custodia iphone 7 plus con orecchie puro custodia iphone 8 custodia aiphone 5 s o iphone se Every seat in the Church was taken and outside the Church some 40-50 attendees who did not manage to get one of the 50 seats available in the Church, enjoyed the Concert outdoors. custodia iphone 6 kenzo custodia iphone 8 carica wireless iphone 7 plus custodia apple custodia iphone 6s monster waterproof custodia iphone The management of Voces Thules took a brave decision and moved the second half of the concert outdoors. custodia rinforzata iphone 7 custodia completa iphone 8 custodia iphone 4 unicorno custodia iphone 7 plus portafoglio apple Visitors in Thingvellir (Thingvellir), which where many this beautiful summer evening, did get an extra bit of Icelandic culture visiting Thingvellir this Tuesday-evening in the Midnight sun.Voces Thules sungu á tónleikaröðinni Þriðjudagskvöld í Þingvallakirkju þann 5. custodia in pelle iphone 7 custodia iphone magnetica custodia silicone iphone 6s plus custodia iphone c5 custodia iphone 6 puro custodia iphone 6s silicone disney júlí 2011. custodia cuffie iphone 8 custodia iphone 7 rossa silicone custodia iphone 6 silicone originale apple custodia iphone 8 plus protettiva custodia da mare iphone se custodia flip base x iphone 6 Stemmingin var einstök og kirkjan full út úr dyrum og annar eins fjöldi tónleikagesta naut tónleikanna á kirkjuhellunni framan við kirkjuna í einstakri veðurblíðunni. custodia iphone 6s con anello custodia iphone 6 plus slim custodia militare iphone 8 custodia iphone 6 che si attacca custodia iphone 7 con anello custodia resistente iphone 7 Brugðið var á það ráð að flytja síðari hluta tónleikanna út úr kirkjunni og voru þeir haldnir við austurgafl hennar og gátu þá tónleikagestir tyllt sér á þjóðargrafreitinn og hlýtt á.

Published by

vocesthules

Voces Thules is a icelandic music group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*