Stefánshellir, Voces Thules and IsNordStefánshellir, Voces Thules og IsNord

You sometimes find yourself performing in not so traditional places and that happened June 12th when Voces Thules gave a concert in Stefánshellir, a large cave in the Hallmundarhraun. The concert was a part of the IsNord-music festival.
Frá Stefánshelli, námuljósin komu sér vel til að sjá á nóturnarTónleikastaðir eru ekki alltaf hefðbundnir hjá hópnum Voces Thules. Þann 12.júní 2011 söng hópurinn á tónlistararhátíðinni IsNord á tónleikum sem haldnir voru í Stefánshelli í Hallmundarhrauni.  Tónleikarnir voru fjölsóttir þótt ekki hafi verið húsfyllir enda má lengi troða fólki í rúmgóðan helli. Myndin var tekin inn að hellisveggnum þaðan sem tónlistin var flutt .

Published by

vocesthules

Voces Thules is a icelandic music group

One thought on “Stefánshellir, Voces Thules and IsNordStefánshellir, Voces Thules og IsNord

  1. I heard your music at The National Museum of Iceland on a recent trip and was wondering how I might purchase CD recordings of your music
    I am a retired musician and school teacher from NYC and now reside in Rhode Island
    I fell in Love with Iceland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*